Fan Courier-ul și KM suplimentari

De ce Fan Courier percepe km suplimentari pentru o localitate care o tranziteaza zilnic?

Fan Courier-ul și KM suplimentari

Dragă Fan Courier. 

Majoritatea companiilor de curierat percep km suplimentari. Mi se pare foarte normal să taxezi suplimentar o livrare către o localitate sau un sat aflat la o distanță mare de cel mai apropiat sediu al tău.
Eu locuiesc în Comarnic, jud. Prahova. Firma mea își desfășoară activitatea tot aici. Nu înțeleg și nici nu am primit o lămurire din partea dvs, de ce percepeți km suplimentari pentru livrările către această localitate.


Având în vedere că orașul se află pe DN1 și este tranzitat de voi zilnic, nu cred că faceți un efort financiar pentru a livra în Comarnic.
Majoritatea coletelor dvs ajung la Câmpina (15 km de Comarnic). Apoi, aveți cel puțin patru-cinci agenți care pleacă cu ele spre Comarnic, Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal. 

De ce percepeți km suplimentari pentru Comarnic, având în vedere că este prima localitate de pe DN1 prin care treceți pentru a merge spre Sinaia, Bușteni, etc. Mai ales că aveți un agent special alocat pe zona de Comarnic, care are livrări zilnice aici.


Ca să pot efectua livrări din Comarnic spre alte destinații, fără km suplimentari, a trebuit să închei un contract cu voi pe persoană juridică. Dacă trimit ca persoană fizică, îmi puneți km suplimentari. (de ce?)


Bun. Să zicem că voi folosi contractul de pe persoană juridică pentru expedierile mele din Comarnic către țară, fără a plăti km suplimentari. Dar acum intervine o altă situație.
Majoritatea furnizorilor cu care colaborez, livrează prin dvs. Având în vedere că am comenzi de valoare mai mare, îmi oferă livrare gratuită în localitățile unde nu există km suplimentari.

Când vine vorba de ”Comarnic”, furnizorii mă contactează și îmi spun...


”- Păi... nu putem să vă oferim transportul gratuit pentru că... 
- Știu! Pentru Comarnic, Fan Courier percepe km suplimentari.
- Da. Și atunci cum facem? Livrăm la Câmpina și mergeți dvs să ridicați?”

La capitolul timpi de livrare, jos pălăria. Majoritatea coletelor le-am primit de pe o zi pe alta, fără probleme. Dar... poate rezolvați și situația asta și adăugați minunatul oraș Comarnic, pe lista localităților fără km suplimentari.

Vă mulțumesc!

Foto: viptim.ro