Crește numărul de vizitatori folosind Facebook Wi-Fi

Află cum poți avea mai multe vizite cu Facebook Wi-Fi

Crește numărul de vizitatori folosind Facebook Wi-Fi

Crește-ți afacerea și adresează-te mai multor persoane cu Facebook Wi-Fi.

Lasă-te descoperit de milioane de persoane care caută Wi-Fi pe Facebook.

Ajută-ți clienții să interacționeze mai repede la rețeaua ta Wi-Fi. Nu mai trebuie să distribui parole.

Sporește numărul de aprecieri și de vizite pe Pagina ta de Facebook atunci când vizitatorii se conectează la rețeaua ta Wi-Fi.

Alătură-te acelor afaceri care folosesc Facebook Wi-Fi și intră în legătură cu mai multe persoane.

Cum funcționează Facebook Wi-Fi?

Facebook Wi-Fi le permite utilizatorilor să se conecteze la rețeaua ta Wi-Fi fără a divulga parola. Acest lucru poate crește numărul de vizite în Pagina ta Facebook, iar astfel prietenii vizitatorilor au șansa să îți descopere afacerea.

Primii pași

Pentru început, adaugă rapid funcțiile Facebook Wi-Fi la rețeaua ta Wi-Fi. Serviciul este gratuit și configurarea durează aproximativ 20 de minute dacă ai un router compatibil și acces la nivel de administrator la Pagină. Dacă nu ai un router compatibil, poți să achiziționezi unul. În această listă vei găsi routerele compatibile cu Facebook Wi-Fi și detalii despre cum să achiziționezi unul.

Funcțiile și beneficiie Facebook Wi-Fi

 Mai multe persoane îți pot găsi afacerea: Crește-ți vizibilitatea pentru prietenii celor care ți-au vizitat afacerea și pentru milioanele de utilizatori care caută Wi-Fi pe Facebook în fiecare lună.

 Acces securizat la Wi-Fi fără divulgarea parolelor: Persoanele care îți vizitează afacerea nu vor mai avea nevoie de parolă pentru a se conecta la Wi-Fi.

 Statistici despre vizitatori: Accesează informații anonime despre câți vizitatori unici sau existenți ți-au vizitat Pagina prin Facebook Wi-Fi.

Clienții apreciază o conexiune fără bătăi de cap la Wi-Fi

Cu Facebook Wi-Fi, vizitatorii afacerii tale nu vor mai trebui să te întrebe pe tine sau pe angajații tăi care este parola rețelei Wi-Fi. Pentru a accesa internetul, clienții tăi trebuie pur și simplu să se conecteze pe Facebook și să adauge o vizită la afacerea ta. De asemenea, vei putea limita durata sesiunilor în care clienții pot folosi rețeaua Wi-Fi.

Vizitează fbwifi.com pentru a afla mai multe despre produs. De asemenea, verifică dacă ai deja un router compatibil și configurează-l rapid.