Selfpay pregătește o nouă aplicație mobilă cu funcționalități noi

Noua aplicație Selfpay va avea funcționalități noi, printre care transfer de bani între carduri și alimentare cash la stațiile de plată.

Selfpay pregătește o nouă aplicație mobilă cu funcționalități noi

După ce compania Zebrapay anunța în urmă cu o lună că va înlocui aplicația mobilă Selfpay, se pare că aceasta va fi lansată curând.

Compania efectuează în prezent un sondaj pe stațiile de plată Selfpay prin care întreabă utilizatorii "Ce ați face, dacă începând de mâine, aici, la Stația de Plată, ați putea depune bani în contul dvs. bancar (precum la un bancomat de depunere numerar) ?"

Acest sondaj face parte din pregătirea companiei pentru lansarea noii aplicații mobile Selfpay care va veni cu funcționalități interesante.

Ce funcții noi va avea noua aplicație Selfpay?

Noua aplicație Selfpay va veni cu 2 funcționalitați importante.

  1. Transfer P2P
  2. Transfer Cash2Card

1. Transfer P2P.

Acesta presupune un serviciu de transfer de fonduri (de regulă în timp real) de pe cardul expeditorului pe cardul destinatarului utilizând aplicația Selfpay.

Vei puteți utiliza acest serviciu pentru a transfera bani pe cardurile proprii sau pe cardul unui alt utilizator al aplicației Selfpay. Această funcționalitate o mai întâlnim și pe aplicația Volt.

2. Transfer Cash2Card

Acesta presupune un serviciu de transfer de fonduri pe cardul utilizatorului Aplicației, utilizând o stație de plată Selfpay. Așadar îți vei putea alimenta cardul bancar la orice stație de plată Selfpay, ca și cum ai face-o la un automatul de la bancă.

Cum voi putea beneficia de aceste noi funcționalități ale aplicației Selfpay?

Vei putea utiliza Aplicația Selfpay doar în scopuri personale. 

După lansarea oficială a aplicației, o vei putea descărca din Google Play și AppStore. După descărcare, va trebui să îți creezi un cont folosind adresa ta de E-mail.

Pentru a putea folosi serviciile va fi necesar sa introduci date despre cardurile pe care le deții, în pagina securizată din cadrul aplicației. 

Valoarea minimă aferentă fiecărei tranzacţii pentru a transfera și a primi fonduri este de 5 RON/tranzacție.

De asemenea, ca și în cazul aplicației Volt, și aici va exista o limită pentru a transfera și a primi fonduri de până la 4000 RON/lună/utilizator.

Odată cu lansarea oficială a aplicației, vom vedea dacă se vor percepe comisioane pentru utilizarea noilor funcționalități. Aplicația Volt, de exemplu, nu percepe comision pentru transferul de pe un card pe altul.

Ție îți este utilă o astfel de aplicație? Lasă un comentariu mai jos.