Reducere de 50 de lei la toate serviciile de găzduire web

Folosește codul de reducere din articol pentru a beneficia de o reducere de 50 Lei la atunci când cumperi un serviciu de găzduire web.

Reducere de 50 de lei la toate serviciile de găzduire web

Dacă ești în căutarea unui partener pentru găzduire web, probabil că ai observat multitudinea de oferte disponibile pe piața de profil din România.

Există servicii web ieftine și bune?

Deși sunt foarte multe oferte cu prețuri începând de la 0,99 Euro în sus (care să-ți ia ochii), trebuie să fii foarte atent la faptul că un preț foarte mic vine la pachet de cele mai multe ori și cu un produs/serviciu prost.

În cazul găzduirii web, contează foarte mult compania și oamenii din spatele acestor servicii decât serviciul în sine. O găzduire web ți-o poate vinde oricine la orice oră. Dar dacă întâmpini probleme cu site-ul sau "îți pică" când ți-e lumea mai dragă, ce faci?

Primisem zilele trecute un mesaj de la o cunoștiință care era tare încântată că și-a făcut un magazin online micuț (30-60 produse) și că are o problemă cu găzduirea. De regulă, după orele 17-18 îi merge foarte greu, sau pur și simplu nu i se mai încarcă deloc. Într-adevăr, când am intrat pe site-ul lui, acesta mergea foarte greoi.

Îl întreb: "Unde ți-ai găzduit site-ul?"

Îmi răspunde: "Am luat găzduirea de la firma X, la care am prins o ofertă ca de Black Friday cu 1,49 Euro/lună și mi-au spus că va fi suficient pentru un magazin online mic"

Îi răspund: "Ok, dacă tu plătești aproximativ 8 Lei / lună pentru găzduirea unui magazin online, indiferent că este mic sau mare, înseamnă că proiectul pe care l-ai început, nu este ceva serios"

Din conversația cu el mai aflasem că serviciul de suport al firmei răspundea la 2-3 zile (ceea ce era de așteptat). Nu ai cum să recomanzi o astfel de găzduire web pentru un magazin online.

Alege calitate și nu cantitate

Așadar, dacă nu vrei să ai ai surprize de genul acesta, este foarte important să te documentezi înainte, atât în ceea ce privește serviciul care ți se potrivește cât și partenerul cu care vei colabora. În cazul nostru firma de găzduire web.

Recent am testat serviciile companiei HostRiver, iar dacă vrei ca site-ul tău să se miste incredibil, să fie mereu online și să beneficiezi de un suport cu adevărat profesionist în tot ceea ce înseamnă găzduire web, ei sunt alegerea perfectă.

Nu sunt singurul care îi recomandă. În mediul online vei găsi nenumărate păreri și recenzii despre HostRiver. Sunt printre puținii furnizori de web hosting pentru care clientul chiar contează. Ei practic se ocupă de tot ceea ce înseamnă partea tehnică a găzduirii, de la stabilitate și viteză până la securitate. Nu mai pierzi timp și nervi, iar dacă ești nemulțumit de furnizorul tău actual de hosting, HostRiver îți mută site-ul gratuit la ei pe server.

Iar ca să fie treaba și mai frumoasă, HostRiver îți oferă reducere 50 Lei la toate serviciile de găzduire.

Pentru a primii reducerea de 50 Lei, click pe bannerul de mai jos, iar după ce îți adaugi serviciile dorite în coșul de cumpărături, aplică codul de reducere FORYOU50

gazduire-web