Factura SmartBill SBG100000

SmartBill mi-a emis factura cu numarul 100000.

Factura SmartBill SBG100000

De câte ori ți s-a întâmplat ca în momentul în care cumperi un produs sau un serviciu, să observi pe documentul de achiziție că ești clientul cu numărul 1000, 5000 sau o altă combinație de cifre care te fac să te simți ca și cum ai fi ghicit toate numerele de la 6 din 49.

Sau acel moment când observi în bordul mașinii că ai ajuns la 10000 sau 50000 mii de kilometri. Parcă nu-ți mai vine să-ți iei ochii de pe acele cifre.

Ei bine, astăzi tocmai ce mi-am reînnoit abonamentul pentru programul de facturare/gestiune de la SmartBill, și ghici ce? Am primit factura cu seria SBG și numărul 100000. 

Eram așa entuziasmat de numărul facturii încât suma de plată parcă nici nu ar mai fi contat. Iar dacă aș fi fost și superstițios, ar fi fost și mai interesant deoarece este vorba de o factură emisă pentru abonamentul unui program de facturare.

Apropo de SmartBill, pentru cei care nu știu, este cel mai folosit soft de facturare și gestiune. Este foarte ușor de utilizat și are un preț de pornire al abonamentului de la 3,35 Euro / lună + TVA.

Eu îl folosesc de aproape 10 ani, de pe vremea când era disponibil doar în versiunea Desktop (trebuia instalat pe calculator). Însă din anul 2016 am trecut la versiunea Cloud, care s-a îmbunătățit în fiecare an.

Revenind la "numerologie", ție ți s-a întâmplat astfel de situații? Dacă da, lasă-mi un comentariu mai jos și povestește-mi.