Panasonic lansează camera foto mirrorless Lumix GH5 II

Camera foto Panasonic Lumix GH5 II vine cu LIVE MOS Senzor de 20.3 megapixeli

Panasonic lansează camera foto mirrorless Lumix GH5 II
Panasonic lansează camera foto mirrorless Lumix GH5 II
Panasonic lansează camera foto mirrorless Lumix GH5 II
Panasonic lansează camera foto mirrorless Lumix GH5 II

Senzor MOS digital live de 20,3 MP cu acoperire AR și motor Venus

Dispunând de un senzor digital de 20,3 MP cu un nou strat de acoperire AR, GH5 II se mândrește cu un procesor de imagini Venus Engine evoluat. Aceste actualizări suprimă flare-ul în scenele iluminate din spate, oferă o creștere cu 25% a gamei dinamice și îmbunătățesc gradarea și reproducerea culorilor.

Tehnologia Multipixel Luminance Generation maximizează claritatea și reproduce fidel scene luminoase. Acesta oferă un control excelent al culorilor tridimensionale și tehnici precise de reducere a zgomotului pentru fotografiere la sensibilități de până la ISO 25600. De asemenea, permite viteze de fotografiere de până la 12 fps cu modurile AF-S sau de focalizare manuală.


Înregistrare video 4K

GH5 II oferă performanțe video remarcabile pentru videografie profesională și este capabil de înregistrare video nelimitată în diferite setări. Poate înregistra DCI și UHD 4K 60p 4: 2: 0 10 biți și poate ieși simultan 4: 2: 2 10 biți prin HDMI în timpul înregistrării interne 4K 60p 4: 2: 0 10 biți.

Un port HDMI este prezent pe cameră pentru o ieșire de înaltă calitate pentru utilizare cu monitoare și recordere externe. Camera oferă, de asemenea, înregistrare cu rată de biți ridicată pentru imagini foarte detaliate, fără artefacte de compresie.

Pentru utilizatorii mai avansați, mai multe stiluri de imagine oferă două tipuri de preseturi gamma Cinelike în Stil foto. Cu aceste moduri, tonurile calde ale pielii sau nuanțele delicate de lumină și umbră pot fi reproduse fără gradarea culorii peste înregistrările V-Log.

Setarea Cinelike D2 acordă prioritate intervalului dinamic, în timp ce Cinelike V2 acordă prioritate contrastului. L. Monochrome S și L. Classic Neo au fost, de asemenea, adăugate, iar toate aceste moduri pot fi utilizate pentru înregistrarea video anamorfică.

GH5 II este conceput pentru a fi un sistem extensibil, cu mai multe opțiuni disponibile pentru a ajuta la îmbunătățirea capacităților de înregistrare video. Exemple de acest lucru sunt un adaptor de microfon XLR opțional care oferă intrări XLR și comenzi fizice. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, microfoane și căști standard prin mufele de intrare și ieșire de 3,5 mm.

Transmisie în direct fără fir și cu fir

Concepută pentru aplicații ENG, de călătorie, evenimente, cursuri și comerț live, aplicația Lumix Sync ușor de utilizat oferă streaming live de înaltă calitate, cu echipamente minime. Indiferent dacă este în interior sau în exterior, sunt necesare doar camera și un smartphone. Livestreaming-ul printr-un router este disponibil și cu software-ul Lumix Network Setting.

În plus, transmiterea în direct prin cablu USB-LAN IP va fi posibilă după o viitoare actualizare de firmware.

FOTOGRAFIE 6K și 4K

Pentru cazurile în care este necesară o rată de cadre foarte rapidă pentru a surprinde cel mai bun moment, 4K PHOTO vă permite să înregistrați fotografii de 8MP la 30 sau 60 fps, iar 6K PHOTO oferă fotografii de 18MP la o rată de fotografiere de 30 fps. Ambele moduri foto au un timp de înregistrare nelimitat, iar un mod pre-rafală înregistrează imagini cu o secundă înainte și o secundă după apăsarea butonului declanșator, oferindu-vă până la 60 de cadre din care să alegeți.

Lumix GH5 II va avea un preț de lansare mai mic cu 300$ față de originalul GH5.

Totodată, compania Panasonic a anunțat dezvoltarea Lumix GH6 care combină noul senzor Micro Four Thirds și un nou procesor de imagine.

Această cameră emblematică a seriei Lumix G, va fi disponibilă pe piețele mondiale până la sfârșitul anului 2021.