Casă de marcat cu jurnal electronic

Datecs WP50, o casa de marcat cu jurnal electronic pe care o recomand.

Casă de marcat cu jurnal electronic

După ce am comandat și achitat la sfârșitul lunii Octombrie 2018 o casă de marcat cu jurnal electronic, săptămâna aceasta a sosit și tehnicianul de la Informedia cu ea.

A fiscalizat-o pe loc și mi-a și instalat-o la PC-ul de la birou.

Am optat pentru o casă de marcat de dimensiuni reduse și ... portabilă. Modelul ales este Datecs WP50. Are dimensiuni foarte reduse (în comparație cu vechea casă de marcat, un Datecs MP-55B) și am optat pentru varianta cu acumulator.

Având în vedere activitatea pe care o prestez (servicii foto - video), am ales acest model pentru a o putea lua cu mine la evenimente și să renunț la chitanțier.

La birou o țin conectată la PC prin cablu mini usb (inclus în pachet). În cele câteva zile de când o folosesc, pot spune că este foarte ușor de folosit, de adăugat produse (asta dacă nu o folosești împreună cu un program de gestiune) și de programat.

Am programat-o să intre în standby după 1 minut pentru a-i proteja acumulatorul. Nu știu ce autonomie are dar, după 4 zile, pe modul econom, mai are deja 2 liniuțe.

Recomand acest model de casă de marcat pentru cei care își desfășoară activitatea pe teren și nu mai trebuie să ducă grija unei prize electrice.