Mi-am luat artificii și petarde

Pentru mine a devenit un obicei de câțiva ani, să merg în ultima zi a anului să caut comercianți care vând articole pirotehnice.

Caut să cumpăr doar de la comercianți autorizați. Evit persoanele “colorate” care mă abordează discret cum că el are prețuri mai mici față de cel de la tarabă. Într-adevăr vinde artificii și petarde la prețuri foarte bune, dar într-un an am cumpărat de la “colorați” și seara, de revelion, trei sferturi din produse nu au functionat (fie au tras umezeală, fie nu aveau fitil).

Cu produsele de la comercianții autorizați chiar nu am avut probleme cu privire la calitatea lor. De câțiva ani, am devenit client fidel al unuia din Câmpina, Prahova, de care sunt foarte mulțumit.

Dacă ești din zonă și vrei artificii de revelion, de calitate, îți recomand acest comerciant care își amplasează chioșculețul în fața pieței din Municipiul Câmpina.

Ce am observat nou anul acesta, este că au avut la vânzare și petarde (din alea normale), ceea ce până acum, din câte știu, erau interzise spre comercializare.

Voi obișnuiți sa vă cumpărați artificii de Revelion? Dacă da, ce sume alocați pentru aceste plăceri pirotehnice?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of