Datecs WP50

Casă de marcat cu jurnal electronic

După ce am comandat și achitat la sfârșitul lunii Octombrie 2018 o casă de marcat cu jurnal electronic, săptămâna aceasta a sosit și tehnicianul de la Informedia cu ea.

A fiscalizat-o pe loc și mi-a și instalat-o la PC-ul de la birou.

Am optat pentru o casă de marcat de dimensiuni reduse și … portabilă. Modelul ales este Datecs WP50. Are dimensiuni foarte reduse (în comparație cu vechea casă de marcat, un Datecs MP-55B) și am optat pentru varianta cu acumulator.

Având în vedere activitatea pe care o prestez (servicii foto – video), am ales acest model pentru a o putea lua cu mine la evenimente și să renunț la chitanțier.

La birou o țin conectată la PC prin cablu mini usb (inclus în pachet). În cele câteva zile de când o folosesc, pot spune că este foarte ușor de folosit, de adăugat produse (asta dacă nu o folosești împreună cu un program de gestiune) și de programat.

Am programat-o să intre în standby după 1 minut pentru a-i proteja acumulatorul. Nu știu ce autonomie are dar, după 4 zile, pe modul econom, mai are deja 2 liniuțe.

Recomand acest model de casă de marcat pentru cei care își desfășoară activitatea pe teren și nu mai trebuie să ducă grija unei prize electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*